Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łososiowe paluszki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia 1 sztuka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sok z limonki 1 sztuka
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Łososiowe paluszki

Rybę myjemy i osuszamy ,kroimy w paluszki. Przyprawiamy solą i pieprzem. Skrapiamy sokiem z limonki. Następnie panierujemy w jajku i bułce tartej . Smażymy na złoty kolor .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Futka 17.01.2017 11:10
Świetny pomysł :D Pycha :)
dodi 17.01.2017 10:57
mniam, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak