Łososiowa chmurka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan tarty

    1 łyżeczka
  • rzodkiewki (małe)

  • łosoś wędzony plastry

  • koperek

  • pestki słonecznika

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Albo wybieramy wersję z serkiem wiejskim, albo z twarogiem połączonym z śmietaną i/lub jogurtem.
Można dodać do twarogu śmietanę oraz jogurt dzięki któremu nasza chmurka będzie delikatniejsza.
1) Serek mieszamy z chrzanem, pokrojonymi rzodkiewkami oraz łososiem pokrojonym z drobną kostkę.
2) Dodajemy posiekany koperek oraz pestki słonecznika.
3) Doprawiamy do smaku.
Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 10.04.2013 10:35
brzmi fajnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat