Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z puree z korzenia pietruszki

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 400 gram
imbir 2 cm
pietruszka 2 sztuki
mleko 1 szklanka
sól
miód 1 łyżeczka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z puree z korzenia pietruszki

Pietruszkę obierz i pokrój na małe kawałki, zalej mlekiem i gotuj do miękkości. Dodaj sól, miód i biały pieprz. Wymieszaj. Łosoś natrzyj solą i imbirem. Piecz w folii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 07.04.2014 19:05
uuu ciekawa propozycja!
DorotaZ 10.03.2014 19:52
Interesujący przepis:)
brioszka 10.03.2014 13:59
mniam same pyszności! :)
Kuchenka 10.03.2014 12:29
ciekawe to puree ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak