Łosoś z puree z korzenia pietruszki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    400 gram
  • imbir

    2 cm
  • pietruszka

    2 sztuki
  • mleko

    1 szklanka
  • sól

  • miód

    1 łyżeczka
  • Pieprz biały mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pietruszkę obierz i pokrój na małe kawałki, zalej mlekiem i gotuj do miękkości. Dodaj sól, miód i biały pieprz. Wymieszaj. Łosoś natrzyj solą i imbirem. Piecz w folii.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
EmciaPichci 07.04.2014 19:05
uuu ciekawa propozycja!
DorotaZ 10.03.2014 19:52
Interesujący przepis:)
brioszka 10.03.2014 13:59
mniam same pyszności! :)
Kuchenka 10.03.2014 12:29
ciekawe to puree ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat