Łosoś z piekarnika

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś dzwonka

    1 opakowanie
  • cebula dymka ze szczypiorkiem

    2 szt.
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia posypujemy przyprawą do ryby, układamy po parę plasterków dymki. Zawijamy w folię aluminiową. Pieczemy w piekarniku. Podajemy z grzankami i sosem czosnkowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bgs1984 07.08.2012 13:20
mniam
marzenciak1985 07.08.2012 13:17
mniam
Betka 03.08.2012 19:30
mniam;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat