Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z ketchupem i miodem
Czosnek przeciskamy przez praskę, dodajemy miód, ketchup i przyprawy – mieszamy.
Marynatą smarujemy rybę.
Wkładamy do piekarnika temperatura 180 stopni ok 20-30 minut.
Smacznego!!!
ketchup łagodny | 3 łyżki |
miód | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | 2 ząbki |
filet z łososia | 4-5 kawałków |
sok z cytryny | 1/2 szt |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: