Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w szparagach na lisciach szpinaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak 1 kg
łosoś wędzony plastry 6
szparagi 1 słoik
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny
Musztarda delikatesowa Prymat 0,5 łyżeczki
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w szparagach na lisciach szpinaku

Szpinak umyj i osącz.Podziel na 2 częśći.Jedną cz.przesmaż na maśle 2-3 minuty.Letni szpinak wymieszaj z surowym.Przełóż na półmisek.Z oliwy ,soku i musztardy delikatesowej łagodnej PRYMAT przygotuj winegret.Częścią sosu polej szpinak na nim ułóż łososia i szparagi i polej resztą sosu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak