Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w sosie koperkowym

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
sok z cytryny
czosnek 2-3 ząbki
pęczek koperku
sos 200 ml
jogurt grecki 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w sosie koperkowym

Filet pokroić na mniejsze części następnie przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Następnie smażyć na rozgrzanym oleju wraz z 2 łyżeczkami masła. Fileta smażyć na złoty kolor z obu stron. jogurt najlepiej grecki połączyć z koperkiem i czosnkiem. Polać usmażonego łososia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

nero 02.07.2011 11:38
rybka ach to lubię
Kate131 20.01.2011 08:40
super
Misiek1 16.08.2010 09:14
Rewelacja:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak