łosoś w sosie koperkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

  • sok z cytryny

  • czosnek

    2-3 ząbki
  • pęczek koperku

  • sos

    200 ml
  • jogurt grecki

    200 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet pokroić na mniejsze części następnie przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Następnie smażyć na rozgrzanym oleju wraz z 2 łyżeczkami masła. Fileta smażyć na złoty kolor z obu stron. jogurt najlepiej grecki połączyć z koperkiem i czosnkiem. Polać usmażonego łososia.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
nero 02.07.2011 11:38
rybka ach to lubię
Kate131 20.01.2011 08:40
super
Misiek1 16.08.2010 09:14
Rewelacja:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat