Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w sezamie z żurawiną
Kroki postępowania
Cebulę kroję drobno, przekładam do rondelka
łosoś | 2 kawałki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 do smaku |
sezam | 4 łyżki |
gruszka | 1 sztuka |
rukola | 1 garść |
olej | 1 do smaku |
żurawina | 15 dkg |
cebula | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
cukier brązowy | 1 łyżka |
wino czerwone wytrawne | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: