łosoś w galarecie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś

  • żelatyna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kawałki łososia gotujemy z warzywami. Następnie łososia układamy w naczyniu , dodajemy kwałaki marchewki i zalewamy roztworem przyrządzonym z żelatyny. Jak ostygnie wstawiamy do lodówki i czekamy, aż galaretka stężeje.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kopiko1983 21.11.2011 17:00
Bardzo ciekawe jedzonko!
dianix 13.11.2011 12:14
oj dawno, dawno nie jadlam.
kotlet 09.11.2011 23:20
ale apetycznie wygląda :)
iknkirke 05.10.2011 10:46
super
gusia1000 10.10.2010 19:46
Super jedzenie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat