Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w cieście piwnym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś filet 70 dag
piwo 1 szkl
mąka 8 łyżki
musztarda 1 łyzeczka
olej 2 łyżka
sok z cytryny pieprz sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w cieście piwnym

filet z łososia pokroić na porcje i doprawić namaścić także musztardą piwo wlać do mąki i wymieszać dodać olej cukier i sól filet zanurzyć w cieście i smażyć na tłuszczu podawać z sałatką ziemniaczaną

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak