Składniki:
łosoś filet | 60 dag |
ciasto francuskie | 1,5 opak. |
por (biała część) | 2 szt |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyzka |
masło | 4 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
skórka z cytryny i sok | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
łosoś filet | 60 dag |
ciasto francuskie | 1,5 opak. |
por (biała część) | 2 szt |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyzka |
masło | 4 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
sól | do smaku |
skórka z cytryny i sok | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: