Składniki:
łosoś | 70 dag |
szpinak świeży lub mrożony | 30 dag |
ciasto francuskie | 1 op. |
ser żółty | 4 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
olej do smażenia | |
żółtko jajek | 1 szt |
łosoś | 70 dag |
szpinak świeży lub mrożony | 30 dag |
ciasto francuskie | 1 op. |
ser żółty | 4 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
olej do smażenia | |
żółtko jajek | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: