Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w cieście filo

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto filo 1 opakowanie
łosoś filet 1 szt
pesto 12 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w cieście filo

Duży filet z łososia kroimy na 12 kawałków. Na każdy płat ciasta filo układamy po jednym. Smarujemy mięso ryby łyżeczką pesto. Ciasto zawijamy jak kopertę, składając przeciwległe boki do środka. Tak powstałe rybne krokiety wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i pieczemy około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lis 18.08.2016 17:42
Bardzo apetyczne:)
sammakko 15.07.2015 23:23
Dziękuję :)
pajbek 10.07.2015 18:59
coś dla mnie :-)
Czyki 10.07.2015 12:42
Smacznie wygląda:)
Anna169Hosz 10.07.2015 09:11
Bardzo chętnie bym się poczęstowała.
Motorek 10.07.2015 08:13
smaczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak