Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś saute’

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 60 dag
mąka 2 łyżki
masło 5 dag
natka pietruszki
olej do smażenia
sól do smaku
cytryna 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś saute’

Wykonanie:
Łososia lekko osolić, oprószyć mąką i obrumienić na patelni na rozgrzanym oleju. Następnie wstawić w tym samym naczyniu do nagrzanego piekarnika na 10 minut. Łososia przełożyć na półmisek, ozdobić koperkiem, polać stopionym masłem i obłożyć plasterkami cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justi2401 02.02.2016 15:01
Uwielbiam łososia, a najprostszy jest najsmaczniejszy. Pycha!
Malinka 02.02.2016 09:37
Dobry kawałek pysznej rybki :)
Maridka19 02.02.2016 08:51
Z wielką przyjemnością skosztowała bym takiego łososia;)
Jolcia_90 02.02.2016 00:13
ciekawa rybka, szybka w przygotowaniu :)
Łukasz15 01.02.2016 23:03
Bardzo dobry
krokus 01.02.2016 22:15
Uwielbiam lososia
jasiek 01.02.2016 21:38
najlepsza rybka
sliwka 01.02.2016 21:14
Fajna i smaczna rybka;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak