Łosoś po admiralsku II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    250g
  • tarty chrzan

    45g
  • sałatka jarzynowa

    250g
  • jaja na twardo

    2
  • rodzynki

    30g
  • sól

  • cukier

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śmietankę ubijamy i mieszamy z chrzanem, doprawiamy. Sałatkę wyporcjować, owinąć w plastry łososia, położyć połówki jaj, udekorować przygotowaną śmietaną i posypać opłukanymi rodzynkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat