łosoś pieczony z serem twarogowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sok z cytryny

    2 łyżka
  • sól, pieprz

    do smaku
  • koperek

    3 łyżka
  • oliwa

    2 łyżka
  • serek homogenizowany

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na 30 min do lodowki. Rybę przyprawiamy wkładamy do naczynia wysmarowanego oliwą. Pieczemy 20 min - 200 stopni. Twarożek mieszamy z koperkiem. Pod koniec pieczenia obkładamy nim rybkę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat