Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś na parze

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia 300 gram
Pieprz czarny mielony Prymat 1/4 łyżeczki
Pieprz cytrynowy mielony Prymat 1/4 łyżeczki
oliwa 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka
woda 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na parze

Fileta z łososia umyć, osuszyć. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Oprószyć pieprzem cytrynowym i czarnym. Gotować na parze około 10 minut. Podawać do obiadu z dodatkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 07.02.2017 07:16
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak