Łosoś na parze

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z łososia

    300 gram
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1/4 łyżeczki
  • Pieprz cytrynowy mielony Prymat

    1/4 łyżeczki
  • oliwa

    1 łyżka
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • woda

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fileta z łososia umyć, osuszyć. Skropić oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Oprószyć pieprzem cytrynowym i czarnym. Gotować na parze około 10 minut. Podawać do obiadu z dodatkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof15 07.02.2017 07:16
pyszna rybka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat