Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś na parze

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 4 sztuki
cytryna 1 sztuka
rozmaryn świeży 1 gałązka
pieprz 1 szczypta
sól 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na parze

Łososia umyj, wytrzyj papierowym ręcznikiem. Dopraw solą, pieprzem i rozmarynem. Na wierzch ułóż plasterki z cytryny. Włóż do naczynia parującego. Paruj ok 20 minut. Podawaj z warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 10.01.2017 19:16
na pewno smaczny :)
IKrakowianka 07.01.2017 18:53
idealna prezentacja dania!
ania2610 07.01.2017 18:17
delikatny i pyszny!
2milutka 07.01.2017 17:18
smaczny łosoś

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak