Łosoś grilowany

Łosoś grilowany

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

  • oliwa

  • sól i pieprz

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety z łososia polewamy oliwą,posypujemy solą i pieprzem.Na kawałkach foli aluminiewej kładziemy pokrojoną cebulę a na cebuli układamy łososia .Zawiajmy folię i układamy na grillu piec ok 30 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat