Łosoś duszony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    1 kg
  • masło

    15 dkg
  • madera

    300 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W rondelku rozpuścić 10 dkg masła, wlać szklankę madery, 2-3 listki bobkowe, włożyć łososia i dusić zakrywszy pokrywą. Gdy ryba będzie gotowa, dołożyć sosu rakowego i chwilę podgotować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat