Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łopatka z borowikami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka wieprzowa (bez kości) 1 kg
olej do smażenia
borowiki 50 dkg
pomidory w zalewie 1 puszka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: łopatka z borowikami

Na rozgrzanym oleju rumienię kawałki mięsa, dodaję pokrojone borowiki, a po 15 minutach pomidory razem z zalewą. Całość oprószm pieprzem i solą i duszę jeszcze 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 09.08.2012 22:09
danie jest tanie, jeśli zbierze się w lesie samemu borowiki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak