Składniki:
mleko 3,2% | 1 litr |
budyń waniliowy | 4 opakowania |
masło lub margaryna | 50 dag |
cukier | 1 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
mleko w proszku | 2 szklanki |
biszkopty okrągłe | 2 opakowania |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
mleko 3,2% | 1 litr |
budyń waniliowy | 4 opakowania |
masło lub margaryna | 50 dag |
cukier | 1 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 4 sztuki |
mleko w proszku | 2 szklanki |
biszkopty okrągłe | 2 opakowania |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: