Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódeczki z cykorii z twarożkiem i orzeszkami piniowymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cykorie 2 sztuki
twarożek 80 gram
orzeszki pini (prażone) 20 gram
sól, pieprz do smaku
cykoria 1 czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Łódeczki z cykorii z twarożkiem i orzeszkami piniowymi

Cykorie umyć, obrać i rodzielić liście. Orzeszki piniowe pokroić na mniejsze kawałki, cykorię czerwoną pokroić w kostkę. Twarożek, czerwoną cykorię i orzeszki połączyć ze sobą, a na końcu przyprawić do smaku. Na przygotowane liście cykorii nakładać farsz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak