Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łódeczka z mięsa mielonego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielona 1 opakowanie
ser żółty 5 platerków
oliwka do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula biała 1 sztuka
mąka 1 łyżka
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: łódeczka z mięsa mielonego

Mielona mieszamy z mąką, jajkiem, solą, pieprzem i posiekaną cebulą, formujemy grube paluszki, wrzucamy na rozgrzaną patelnie z olejem smażymy, podajemy z serem i oliwką w kształcie masztu na wykałaczce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 26.01.2014 12:16
fajny pomysł
halina17 05.07.2011 15:31
fajnie podane kotlety

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak