Przepis i sposób przygotowania na: Letni obiad z bobem
Kroki postępowania
Ziemniaki obieram i gotuję w osolonej wodzie. Odcedzam dodaję pokrojony koperek, śmietanę ukwaszoną i mieszam .
ziemniaki | 50 dkg |
bób | 50 dkg |
fasolka szparagowa | 30 dkg |
koperek | 1/2 pęczka |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 do |
pieprz | 1 do smaku |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
masło klarowane | 1 do smaku |
masło | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: