Letni bukiet z warzyw

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    50 dag
  • jajka

    6 szt
  • pomidory

    4 szt
  • Sałatka:

    6 liści
  • fasolka szparagowa

    20 dag
  • kalafior

    1 szt
  • masło

    15 dag
  • ogórek kiszony

    2 szt
  • zielenina

    4 łyżki
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotować kalafior, fasolkę, ziemniaki [każde oddzielnie]. Pomidory obrać ze skórki, pokrajać w plasterki. Na półmisku ułożyć sałatkę a na nią pomidory, ziemniaki, fasolkę ,jajka sadzone, polać stopionym masłem, posypać zieleniną. Podawać jako porcja obiadowa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 26.04.2013 23:35
pyszny bukiet
Iwona51 13.01.2012 17:34
extra
ankaryba 03.10.2011 00:15
dlla mnie super
agnieszka214 13.07.2011 12:05
smaczne
mehia 05.06.2011 20:22
extra
Agnik 30.03.2011 07:26
witaminowa bomba
Sylwia56 02.03.2011 09:42
zdrowe ;)
Monika193 05.11.2010 09:09
samo zdrowie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat