Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

letni barszcz

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 5+ os.

Składniki:

śliwki węgierki
1/2 kg
buraki
1/2 kg
warzywny rosołu z kostki
5 szklanek
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: letni barszcz

buraki umyć i piec w piekarniku.obrać i zetrzeć na tarce.śliwki wydrylować i pokroić w paseczki,zalać gorącym rosołem,dodać goździki i gotować pod przykryciem 5 min.odstawić na 20 min.przecedzić.doprawić od smaku.podawać na gorąco z pasztecikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak