leszcz w ketchupie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • leszcz

    100 dag
  • mąka

    1 dag
  • tłuszcz

    6 dag
  • cebula

    10 sztuka
  • marchew

    7 dag
  • seler

    5 dag
  • pietruszka

    5 dag
  • ziemniaki

    25 dag
  • ketchup

    5 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę filetowac , wyporcjowac , oprószyc solą , pieprzem , mąką i lekko podsmażyc . Drobno posiekaną cebulę poddusic na tłuszczu . Dodac pozostałe , pokrojone warzywa , podlac i dusic na półmiękko. Wlożyc ziemniaki pokrojone w kostkę . Gdy ziemniaki będą miękkie , dodac ketchup , przyprawic do smaku . Włożyc rybę i dusic około 15 min. Podawac z ryżem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krzysztof40 19.04.2013 10:40
Jasne że tak
nero 14.04.2013 08:58
Ma ości to fakt ale jaki smaczny !
lucyna8 14.04.2013 08:53
Leszcz ? Ma dużo ości .
cukiereczek 07.06.2012 13:06
ciekawe
agnieszka214 30.05.2012 13:21
slinka cieknie
iknkirke 21.04.2012 15:56
ciekawe
cukiereczek 23.01.2012 08:08
ciekawe
rakow2 19.06.2011 17:18
no nie wiem czy to dobre?
kate.500 10.04.2011 12:16
ciekawy przepis...
krzysztof40 04.01.2011 11:50
super smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat