Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lemoniada z arbuza

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz
cytryny 500 g
limonki 500 g
cukier trzcinowy 6 łyżek
woda gazowana 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: lemoniada z arbuza

arbuz przekroić na pół wydrążyć miąższ i usunąć pestki z cytryn i limonek zetrzeć skórkę a następnie wycisnąć sok w blenderze zmiksować arbuza z sokiem z cytryn i limonek oraz po łyżeczce startych skórek i cukier dodać wodę wymieszać wstawić do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 02.08.2013 11:00
Bardzo ciężko czyta się ten przepis. Przydałby się jakiś podział na zdania i trochę znaków interpunkcyjnych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak