Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lemoniada arbuzowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/4 szt
woda 300 ml
miód 3 łyżki
cytryna 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Lemoniada arbuzowa

Arbuza kroimy i dokładnie blendujemy.
Miód rozpuszczamy w wodzie- dodajemy do arbuza.
Z cytryny wyciskamy sok- dodajemy do całości.
Dokładnie mieszamy.
Zostawiamy w lodówce do schłodzenia.
Podajemy z kostkami lodu.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kd045 21.06.2016 18:44
MMusze wyprobowac !
Futka 21.06.2016 14:23
Przepyszna i orzeźwiająca :D
mirosława4 21.06.2016 14:10
ciekawy smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak