Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekkie krówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaj 6
biały chudy ser 250 g
łyżki skrobi kukurydzianej 4
serka homogenizowanego 150 g
słodzik
laska wanili
proszek do pieczenia łyżka
kakao 2 (odtłuszczone)
jogurt naturalny 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Lekkie krówki

wymieszj dokładnie dwa jaja ser biały i homogenizowany aromat i połowę słodzika następnie odłóż do lodówki podziel na połowę do drugiej części masy lekko ubijaj jajka wraz ze słodzikiem i powoli dodawaj pozostałe składniki masę wylej na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.następnie nałóż łyżką biała masę tworzącą białe plamy na cieście . piecz w piekarniku 40 min w temp 160stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 28.11.2010 13:40
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak