Przepis i sposób przygotowania na: Lekkie ciasto, czyli sernik jogurtowo-truskawkowy :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
biszkopty podłużne | 150 g |
masło | 100 g |
serek mascarpone | 250 g |
jogurt grecki | 400 g |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda ciepła | 1/3 szklanki |
truskawki | 400 g |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda ciepła | 1/3 szklanki |
jogurt naturalny | 200 g |
śmietana 30% | 300 g |
cukier puder | 1 łyżka |
truskawki świeże | 5-6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: