Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lekka zupa grzybowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 6 dag
kurki 4 dag
masło 1 łyżka
1/2 pęczka szczypioru
sól, pieprz
boczek 1 chudy

Przepis i sposób przygotowania na: lekka zupa grzybowa

Grzyby pokroic w plasteri, boczek w paseczki. W garnku rozgrzać tłuszcz, wytopic w nim boczek. Dodac grzyby, posypać solą i pieprzem. Podlac 3 szkl wody, gotować 5 min. Doprawic do smaku. Na talerzu posypac posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak