Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

legumina z pieczonych jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 15 dag
cukier puder 2 dag
białko 1 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: legumina z pieczonych jabłek

Jabłka upiec i zetrzeć na tarce, dodać cukier puder i żelatynę rozpuszczoną w niewielkiej ilości ciepłej wody, wszystko wymieszać. Dodać do masy ubitą z białka pianę i wymieszać, pozostawić do zagęszczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 13.10.2010 05:10
ciekawe ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak