Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z pomidorami
Kroki postępowania
Dodać do reszty składników.
Można zagęścić mąką wymieszaną z zimną wodą. Zagotować. Podawać na gorąco.
mięso wieprzowe | 40 dkg |
oliwa | |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
cukinia | 1 sztuka |
kiełbasa śląska | 20 dkg |
boczek wędzony | 30 dkg |
pomidor | 3 sztuki |
czosnek | 3 ząbki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: