Leczo z parówkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinie mała

    1 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • cebula biała

    2 szt
  • pomidory

    3 szt
  • parówki

    4 szt
  • przyprawa do leczo Prymat

  • sól, cukier, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Warzywa obieramy i kroimy w kostkę.
2. Na patelnię z małą ilością oliwy wrzucamy kolejno: paprykę, cebulę, po 10 min: cukinię, na koniec pomidory.
3. Gdy warzywa są już prawie gotowe dodajemy parówki pokrojone w krążki.
4. Doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Smakosz6 25.11.2011 15:11
mniam
Dominika30 21.07.2011 19:56
świetne
ewelina/bunia 25.03.2011 16:40
pycha
Małgorzata112 20.08.2010 08:22
tanie i dobre!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat