Przepis i sposób przygotowania na: Leczo z kalarepą i fasolką szparagową
Kroki postępowania
Na rozgrzanej oliwie zeszklić posiekany w krążki por, dodać paprykę, podsmażyć.
Doprawić do smaku solą, cukrem i pieprzem.
por | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
kalarepka młoda | 2 szt |
cukinia żółta | 1 szt |
cukinia | 1 zielona |
pomidory | 2 szt |
przecier pomidorowy | 1 szkl |
fasolka szparagowa | 10 dag |
kiełbasa podwawelska | 30-40 dag |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: