Przepis i sposób przygotowania na: LECZO Z CZERWONĄ FASOLĄ
2/ Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy, paprykę mieloną, tymianek, przeciśnięty czosnek i odcedzoną czerwoną fasolę. Dusić jeszcze 3-5 min. Podawać z pieczywem lub z kaszą kuskus.
cukinia | 2 szt |
kiełbasa | 200 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 szt |
fasola czerwona z puszki | 1 szt |
cebula | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyzka |
sól i pieprz | |
ząbki czosnku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
tymianek | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: