leczo z cukinii

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    2 szt
  • ziarenka smaku

  • cebula

    2 szt
  • papryka konserwowa

    1 słoik
  • kiełbasa śląska

    4 końce
  • przecier pomidorowy

  • masło

    15 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cukinię obrać, pokroić w kostkę. maśło rozgrzac w garnku dodać pokrojona w kostkę cukinie posypać ziarenkami smaku. Następnie dodac cebulę, paprykę i kiełbasę również pokrojone w kostkę. doprawić solą i pieprzem. pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 16.02.2013 22:06
bardzo smaczne
Habibi 20.07.2012 07:38
robię podobne, jednak wyłącznie ze świeżą papryką.
ronald88 28.02.2012 10:34
supcio

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat