Leczo wegierskie

Leczo wegierskie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • kiełbasa podwawelska

    2 sztuki
  • sól

  • oliwa

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

  • papryka

    4 sztuki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Leczo wegierskie

Papryke umyć wykroić z niej nasionka i pokroić w paseczki, cebule pokroić w kostke, pomidora sparzyć obrać ze skórkii też pokroić w kostke, kiełbase równiez w kostke na patelni rozgrzac oliwe wrzucić wszystkie składniki i smażyć do momentu az paptyka będzie miękka dodać vegety soli piperzu do smaku i szypte papryczki chili wszystko wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

gosia561 06.03.2015 11:51
pięknie z tą kolorowa papryką
erym 11.07.2013 08:04
super wyglada, bardzo kolorowo!
Monika148 26.12.2010 20:33
wyprubuje ten przepis - wyglada pysznie:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat