Przepis i sposób przygotowania na: Leczo warzywne z salami
Następnie dodajemy pokrojone pozostałe warzywa i całość doprawiamy, dusimy do miękkości.
Pod koniec dodajemy listki bazylii.
Gorące wykładamy na talerz i dekorujemy dymką.
pomidor | 3 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
salami | 6 plastrów |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 szt |
pasternak | 1/2 szt |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | 1/2 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
Kminek mielony Prymat | 3 szczypty |
bazylia | 10 listków |
posiekana dymka ze szczypiorem | 1 szt dekoracja |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: