leczo

leczo

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka czerwona

    3 szt.
  • paprtka żółta

    3 szt
  • papryka czerwona

    3 szt
  • kiełbasa krakowska

    1 laski
  • pomidor

    4 szt
  • przyprawa do lecza

    do smaku
  • ząbek czosnku

  • przecier pomidorowy

    1 mały
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania leczo

Papryki i pomidory myjemy kroimy w kostke,kiełbase pokrojona podsmażamy i wszystko dajemy do brytfanki oczywiście przyprawione i podlewamy wodą dusimy na małym ogniu.Do chwili zmiękczenia dodajemy przecier i ząbek czosnku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Ewelina43
Ewelina43 30.11.2010 12:27
bardzo lubie leczo
Ewelina45 17.11.2010 11:18
uwielbiam leczo :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat