Leczo

Leczo

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    0,5 kg
  • ogórki kiszone

    1 litr
  • słoik fasolki szparagowej

    1 litr
  • cebula

    4 sztuki
  • kiełbasa zwyczajna

    40 dag
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • przecier pomidorowy

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Leczo

Ogórki i kiełbasę pokroić w kostkę. Gotować 20 minut minut w małej ilości wody.
Pieczarki pokroić podsmażyć lekko na smalcu, cebule też pokroić w kostkę i podsmażać z pieczarkami.Pod koniec wrzucić fasolkę i chwilkę smażyć. Wszystko wrzucić do garnka z z kiełbasą. Doprawić solą i pieprzem oraz koncentratem pomidorowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat