Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z pieczarkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 woreczka
makaron łazanki 1/2 opakowania
cebula 1 szt
smalec 1 łyzeczka
pieczarki 15 dag
kiełbasa 20 dag
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z pieczarkami

Kapustę kiszona gotujemy w wodzie do miękkości . Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu odcedzamy i odstawiamy . Na patelni na smalcu podsmażamy pokrojona cebulkę .Dodajemy pokrojone pieczarki i pokrojoną w kosteczkę kiełbasę .Smażymy . Dodajemy ugotowana kapustę i podsmażamy . Doprawiamy sola i pieprzem do smaku l. Dodajemy ugotowany makaron i mieszamy . Wszystko razem podsmażamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 15.03.2013 09:25
szybko i smacznie
EWI 24.08.2012 09:06
pyyyyycha
malinka18 24.08.2012 08:57
i takie szybkie obiady są najlepsze!!!
V_kuchareczka 24.08.2012 08:33
super
iwa643 24.08.2012 07:30
Szybki smaczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak