łazanki z kapustą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gotowe łazanki

    1 opakowanie
  • głowka kapusty

    1
  • cebula

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić a następnie poszatkować na małe kawałki. wrzucić do posolonego wrzątku i ugotować. W międzyczasie cebulę pokroić w kosteczkę i podsmażyć na maśle lub oleju dodać odcedzoną kapustę oraz sól i pieprz. Dusić ok. kwadrans. Wymieszać z wcześniej ugotowanymi gotowymi łazankami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jogobella23 08.04.2012 22:16
Pyszny przepis
Iwona51 24.12.2010 08:04
też robię łazanki są smaczne
aginaa 17.12.2010 19:28
uwielbiam lazanki
agnieszka214 15.12.2010 13:37
super smaczne
ewelina63 14.12.2010 15:55
uwielbiam
Margo1 14.12.2010 15:49
bardzo lubię to danie
Ewelina45 14.12.2010 09:47
pycha
iwa643 11.12.2010 08:04
miałam wczoraj na obiad

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat