Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z grzybami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rurki 1 op
kapusta kiszona 1 kg
cebula 1 szt
grzyby suszone 100 g
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z grzybami

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Kapustę i grzyby gotujemy w dwóch oddzielnych garnkach do miękkości. Cebulę kroimy i lekko podsmażamy. Miękkie już grzybki kroimy drobniutko i dodajemy do cebuli. Dodajemy również odcedzoną i odciśnięta kapustę. Wszystko razem mieszamy doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy makaron i chwilkę podsmażamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 08.03.2014 14:37
pyszne łazanki
JOANNA16 07.03.2014 15:28
pychotka))
dada 07.03.2014 13:27
mniam mniam :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak