Składniki:
kurki | 800 g |
cebule | 2 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 4 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
sos beszamelowy | 1/2 szklanki |
ser żółty | 200 g |
makaron | 400 g |
szczypior | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
kurki | 800 g |
cebule | 2 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 4 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
sos beszamelowy | 1/2 szklanki |
ser żółty | 200 g |
makaron | 400 g |
szczypior | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: