Przepis i sposób przygotowania na: lasagne serowo-warzywne
Kroki postępowania
sery zetrzeć i wymieszać
zawinąć w folię al.
zapiekać przez 30 minut w 180 stopniach
makaron lasagne |
8 płatów
|
ser biały |
1/2 kostki
|
szpinak |
4 -5 kostek
|
parmezan |
50 gr
|
ser cheddar |
100 gr
|
ser salami |
100 gr
|
masło |
do podsmażenia
|
pieczarki |
150 gr
|
seler naciowy |
2 szt
|
papryka czerwona |
1/2 szt
|
papryka żółta |
1/2 szt
|
por (biała część) |
1/2 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: