Przepis i sposób przygotowania na: Lasagne po polsku
Kroki postępowania
Makaron typy lasagne gotujemy w osolonej wodzie, ma być tzw "aldente"
Podajemy z ketchupem, posypane szczypiorkiem.
Smacznego
mięso mielone | 500 gram |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 2 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
masło | 125 gram |
mąka | 1 łyżka |
mleko | 200 ml |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
makaron lasagne | 6 płatów |
pieprz | |
szczypiorek | |
żółty ser | 30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: