Składniki:
Ciasto: | |
margaryna | 20 dkg. |
mąka | 1 szkl. |
żółtko jajek | |
cukier | 1/3 szkl. |
aromat migdałowy | 2 szt. |
masa makowa | |
mak | 25 dkg. |
miód | 2 łyżki |
aromat migdałowy | 2 szt. |
bakalie |
Ciasto: | |
margaryna | 20 dkg. |
mąka | 1 szkl. |
żółtko jajek | |
cukier | 1/3 szkl. |
aromat migdałowy | 2 szt. |
masa makowa | |
mak | 25 dkg. |
miód | 2 łyżki |
aromat migdałowy | 2 szt. |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: